Klistermerker

hundepose

Hundeposer velkommen i søppeldunken.

Libir har fått klistermerker man kan sette på restavfallsdunken sin. Dersom dunken din er merket kan hundeeiere kvitte seg med fulle hundeposer i dunken, istedet for at posene blir slengt i veikanten eller i naturen. Slike klistermerker kan du få utlevert på Knudremyr, Tollnes og Høvåg miljøstasjon.

 

Offentlig høring

Forslag til ny renovasjon- og slamforskrift

Styret i LiBiR IKS har 25. september 2013 vedtatt at forslag til ny felles renovasjon- og slam forskrift for LIllesand og Birkenes kommuner skal legges ut på høring.

Forslaget ligger tilgjengelig på www.libir.no. Det ligger også til gjennomsyn på rådhusene i Lillesand og Birkenes, samt på LiBiR sine lokaler på Knudremyr.

Høringsforslag sendes til:

LiBiR IKS

Birkelandsveien 167

4790 Lillesand

 

eller på e-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Høringsfristen er fredag 8/11-2013

 

Vant 10 000 kroner i Returkartonglotteriet!

Denne gangen var det Anne Lise Tveit fra Lillesand som ble trukket ut som den heldige vinneren. Hun er en av de mange som trofast skyller,  bretter og stapper drikkekartonger. Hvert år trekkes det ut hele 124 vinnere som deler en pott på 1,6 millioner kroner.

 Har du lyst til å vinne neste gang? Les mer om Returkartonglotteriet her